Reservene møter Tranmere

Liverpools reservelag møter Tranmere i en treningskamp på Prenton Park senere i dag. Resrevelagsmanager John McMahon møter gamle kjente. Jordy Brouwer har prøvespilt for Jong Ajax.

John McMahon har tatt Liverpools reservelag til to Senior Cup-triumfer allerede i sommer, og nå venter Tranmere i treningskamp på Prenton Park. McMahon har ledet den nåværende League One-klubben som midlertidig manager i to perioder. Han ser frem til møtet med sin tidligere klubb.
- Det vil bli en god kamp for oss, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er sikker på at Tranmere vil være så konkurransedyktige som alltid. Det er alltid flott å dra tilbake dit, så forhåpentligvis kan vi varte opp med en god forestilling.

- Les (Parry) er en god venn av meg, så det vil bli hyggelig å se ham igjen, så vel som en rekke andre kjente fjes.

- Det er et Merseyside-derby og begge lag ønsker å gjøre sitt beste. En ting er sikkert, uansett hvilket lag vi stiller, vet vi at det vil bli en konkurransedyktig kamp. Vi ser frem til det.

Andre Wisdom og Conor Coady har dannet reservelagets stopperpar under pre-season. Duoen var tidligere i sommer med å vinne U17-EM for England.
- Vi har to 17-åringer som har spilte skikkelige konkurransdyktige kamper nylig. De er uerfarne, men lærer fort. Vi håper de vil fortsette å utvikle seg til to veldig gode spillere.

Jordy Brouwer har til gode å figurere for reservelaget under pre-season. Ifølge en rekke nederlandske nettsteder har angriperen prøvespilt i noen kamper for ungdomslaget til Ajax i sommer.

Liverpools reservelag møter Tranmere på Prenton Park i kveld klokken 20.00. Oppgjøret sendes direkte på LFC TV, og vi vil også følge de viktigste hendelsene her på Liverpool.no.