Reservene møter Wrexham

Reservelaget spiller sin første kamp i pre-season, mot Wrexham på Racecourse Ground, klokken 20.45. John McMahon har forlenget sin kontrakt med ett år, og er glad for omlegging av reservelagsligaen. Reservene trener nå fast på The Academy.

Premier Reserve League består nå av kun 16 lag i etter at Birmingham, Fulham og Stoke valgte å følge etter Tottenham og trekke seg fra reservelagsligaen. Det medførte at Premier League måtte legge om seriesystemet. Denne sesongen skal Liverpools reservelag også møte lagene fra sør. Reservelagsmanager John McMahon har nettopp kommet til enighet med Liverpool om en ny ettårskontrakt, og han ønsker endringene velkommen. Lagets første preseason-kamp spilles mot Wrexham på Racecourse Ground i kveld klokken 20.45.

- Det er veldig positivt endringene som har blitt gjort. Vi ser frem til å spille mot lag som Chelsea og Arsenal, sier John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Det blir en mer konkurransedyktig liga nå. Hvis du skal få spillere opp i førstelagsstallen, trenger du å spille mot motstand av god kvalitet.

- Vi har fått noen virkelig gode kamper å se frem til. Det er alltid hyggelig å spille mot forskjellige lag og prøve oss mot kvalitetsmotstand som Arsenal og Chelsea. Aston Villa har vært i den nasjonale finalen tre år på rad, så de er veldig sterke på reservelagsnivå. Det kommer til å bli en meget konkurransedyktig,  det er sikkert."

McMahon forteller videre at reservelaget nå trener fast på The Academy i Kirkby og ikke lenger har tilhold sammen med førstelaget på Melwood.
- Vi planla hele tiden å flytte reservelagstroppen til akademiet av flere årsaker, utdyper McMahon.

- For det første er det begrenset med plass på Melwood, og for det andre er det fint for reservelagstroppen å ha en god base. Da kan de streve etter å få arbeide med førstelaget på Melwood, som er det endelige målet.

- Overgangen har gått greit, og det er bra fordi når vi ønsker å hente yngre spillere fra U18-laget til å komme og trene med oss, så kan vi det.
 
McMahon uttalte seg også om sitt første møte med Roy Hodgson.
- Det var godt å møte sjefen. Vi møttes som støtteapparat og diskuterte veien videre når det gjelder hva vi er ute etter foran den nye sesongen. Jeg ser frem til å ha reservelaget igjen, og det er en annen god utfordring. Vi blir et ungt lag igjen, og vi vil være ute etter å fortsette vår utvikling.

- Jeg vil være i konstant samtaler med manageren og Sammy Lee om utviklingen av unge spillere og gi dem mine meninger om fremgangen.

En rekke spillere fra reservelaget er nå med på førstelagets treningsleir, og vil være involvert i kampen mot Grasshoppers som vises på Liverpoolfc.tv klokken 19.30 i kveld.
- Det er en spennende tid for gutter som Steven Irwin, Daniel Ayala, David Amoo, Lauri Dalla Valle, Victor Pálsson og de yngre som Tom Ince og Jack Robinson. Det er en stor opplevelse for dem. Forhåpentligvis kan de lære og forbedre seg, og det vil gjøre dem til bedre spillere.