Reservene vant nok en cup

Liverpools reservelaget vant tradisjonsrike Liverpool Senior Cup etter en fartsfylt kamp som endte med 3-2 til de røde over Skelmersdale . Bruna, Coady (bildet) og Cooper scoret.

Det stod 1-1 ved pause, etter at Skelmersdale hadde tatt en tidlig ledelse, før Gerardo Bruna utlignet med et typisk frispark i hjørnet.

Det unge reservelaget til John McMahon kom i føringen like etter pause, da midtstopper Conor Coady var fremme og headet inn en corner fra Bruna.

I en kamp som bølget fram og tilbake hadde Skelmersdale et skudd i stolpen, men det var likevel fortjent av Liverpool gikk opp til 3-1 etter at innbytter Ngoo gjorde forarbeidet og Alex Cooper avsluttet på en utmerket måte.

Hjemmelaget reduserte til 2-3 like før slutt og kunne faktisk ha utlignet på overtid hvis ikke Emmanuel Mendy hadde stoppet et forsøk på streken.

Ifølge liverpoolfc.tv var Conor Coady Liverpools beste, tett fulgt og midtstopperkollega og kaptein Andre Wisdom.

Liverpool:  Martin Hansen, John Flanagan, Emmanuel Mendy, Michael Roberts (Nicolaj Køhlert 65), Andre Wisdom, Conor Coady, Toni Silva (Vincent Weijl 85), Victor Palsson, Nikola Saric, Gerardo Bruna (Michael Ngoo 76), Alex Cooper.