Riera sier farvel

Albert Riera sender røde supportere en siste hilsen, når han nå starter sin karriere i gresk fotball for Olympiakos. Spanjolen ønsker Liverpool lykke til i den kommende sesongen.

At Albert Riera kom til å forlate klubben i sommer lå i kortene. En avgjørelse om spanjolens fremtid skal allerede ha blitt tatt før Roy Hodgson overtok som manager. Vingen var på Anfield i to sesonger, før han ble klar for Olympiakos i forrige uke. Nå sender han en siste hilsen til røde supportere.

"Jeg ønsker gjerne å si farvel og takke dere for muligheten til å spille for denne fantastiske klubben. Jeg ønsker å takke supporterne for all støtte - dere er utrolige. Jeg ønsker også å takka støtteapparatet og mine lagkamerater.

Jeg ønsker klubben lykke til med den nye sesongen, og kan se at det har blitt gjort store forandringer, som vil være som et friskt pust for klubben. Jeg tror klubben vil få en veldig positiv fremtid.

Jeg ønsker at supporterne skal huske meg som en spiller som gjorde sitt beste. Mitt første år her er en av mine beste sesonger, da klubben var nære å vinne Premier League. Forrige sesong vil nok alle glemme, og er noe som kan skje med hvilken som helst klubb. I fotball er det viktig at du glemmer fortiden og ser fremover. Jeg følte tiden var inne for en forandring, og ser nå frem til nye utfordringer.

Lykke til, hilsen Albert Riera."