Røde trolig på benken for Spania

Spansk presse tror at verken Pepe Reina eller Fernando Torres er med i startelleveren mot Sveits. Mølby tror på Jovanovic. Degen linket til fransk fotball.

David Villa ensom på topp
Ut fra en kort formasjonsøkt med pressen til stede, tror AS at dette blir det spanske laget som starter sitt VM mot Sveits i morgen ettermiddag: Casillas; Puyol, Pique, Ramos, Capdevila; Busguets, Alonso; Silva, Xavi, Iniesta/Mata; Villa. Spørsmålet synes å være om Andres Iniesta blir vurdert helt klar av sin skade eller om hans plass går til Juan Mata.


Jan mener serber vil være et godt kjøp
Til liverpoolfc.tv sier Jan Mølby at han tror Milan Jovanovic ville vært et godt kjøp for Liverpool. Serberen, som spilte på venstrekanten i første VM-kamp mot Ghana men også kan være en kraftfull spiss, er ventet å komme til Anfield på Bosman før neste sesong.

- Jeg så ham spille for Serbia forleden dag og han falt ned på lagets nivå. De skuffet virkelig og jeg forventet mye mer.

- Jeg har imidlertid tro på at de vil vise seg bedre enn hva som var tilfellet mot Ghana og jeg vet også at Jovanovic kan spille. Han har god fart og han vil være et utmerket kjøp hvis vi kan få ham. Jeg er ikke engstelig på hans vegne, han har mye mer inne.


Degen linket til Marseille
Den franske avisen Le Parisien hevder at Philipp Degen blir fulgt av Marseille angående en mulig overgang. Ligavinneren skal vurdere Liverpools sveitsiske back som en mulighet til å styrke sin høyreside.