Rodriguez har tro på topp fire-plassering

Maxi Rodriguez tror at Liverpool vil kvalifisere seg til Champions League-plass neste sesong. Argentineren avslører at han hadde tilbud fra flere engelske og italienske klubber. Miniderby flyttet.

Maxi Rodriguez har tro på at Liverpool kan ende blant de fire beste i Premier League og dermed kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Han opplever at det er en god tone i garderoben selv om resultatene ikke har vært de beste den seneste tiden.
- Jeg har vært i klubber når de har hatt dårlige perioder og gått igjennom vanskelige tider, så det er ingenting nytt, sier Rodriguez til Liverpool Daily Post.

- Jeg liker store utfordringer. Det er nesten noe som gjør at du blir enda mer fokusert. Fra det jeg har sett i garderoben hittil står alle sammen og det er en positiv tone. Ved at alle jobber sammen kan det hjelpe oss til å få resultater.

- Jeg har kommet hit for å forsøke og hjelpe til med å snu dette. Vi er alle veldig, veldig rolige i øyeblikket. Manageren og spillerne er alle veldig fokusert. Vi har denne målsettingen om fjerdeplass, og ved å jobbe sammen kan vi klare det.

Rodriguez avslører at han også hadde tilbud fra flere andre klubber.
- Det var tre eller fire andre klubber i England og et par i Italia som var interessert. Men så snart jeg hørte Liverpools navn ble nevnt, var det ingen tvil.

Rodriguez hadde kommet på kant med trener Quique Sánchez Flores i Atlético Madrid.
- Den viktigste grunnen til at jeg befant meg på benken var bokstavelig talt grunnet managerens ideer og beslutninger. Den senere tid var det snakk om men overgang for meg, interessen fra andre klubber, men den viktigste årsaken til at jeg var ute av laget var at treneren bestemte at han ikke ville ha meg der.

Miniderby flyttet
Premier League opplyser at reservelagets kamp mot Everton i Premier Reserve League tirsdag 9.mars er flyttet til tirsdag 20.april. Avspark klokken 20.00 norsk tid.