Rodriguez kan debutere mot Stoke

Rafael Benitez opplyser på dagens presse-konferanse at Maxi Rodriguez er i troppen til bortemøtet mot Stoke i morgen. Maxi Rodriguez presentert for pressen.

Maxi Rodriguez skrev under for liverpool på onsdag. Allerede i morgen kan han få sin debut. Da møter Liverpool Stoke på Britannia Stadium.
- Han kommer til å være i troppen, uttalte Rafael Benítez på dagens pressekonferanse.

- Maxi er en spiller som forstår spillet. Han besitter kvalitet. Han er ikke en ordentlig ving som kan gå forbi spillere og drible hele tiden, men han kan spille ballen og komme i gode posisjoner.

- Han er virkelig god til å avslutte og komme inn i feltet på det riktige tidspunktet.

- Han kan gi oss mer konkurranse på høyresiden, men han kan spille i tre posisjoner - høyreving, tilbaketrukket spiss og venstreving.

Maxi Rodriguez ble presentert på Melwood i dag. Nyervervelsen gleder seg til å spille kamp for sin nye klubb.
- Det første jeg ønsker å gjøre er å begynne å jobbe hardt, gjøre meg selv tilgjengelig for manageren. Jeg ønsker å begynne å spille og trene så fort jeg kan, forteller Maxi Rodriguez til de fremmøtte journalistene på Melwood.

- Jeg er veldig, veldig glad. Fra det øyeblikket jeg kom hit har støtteapparatet og guttene i garderoben ønsket meg velkommen med åpne armer. Det gjorde at jeg føler meg bra og veltilpasset.

- Det største vil være å finne seg til rette med livet her fordi jeg er klar og forberedt på fotballen. Jeg håper at tilpasningsperioden vil gå veldig fort.

Argentineren fikk spørsmål om hvor han helst vil spille.
- Der manageren synes jeg passer best inn, svarte han.

Han opplyser igjen at han ikke trengte betenkningstid da Liverpool viste interesse. Han har som kjent fått mye informasjon fra vennene Javier Mascherano og Fernando Torres.
- Dette er en stor overgang for meg. Jeg har kommet til en veldig stor, prestisjefull klubb. Klubben setter seg høye standarder og store mål.

- Enhver spiller er klar over hvilken institusjon, hvilken stor klubb Liverpool er. Som spillere vet vi alle dette. Ingen vil nøle om du får sjansen til å bære den trøyen.

- Jeg kjente til stadionets mystikk, og jeg opplevde det selv med Atlético da jeg kom hit i Champions League.

- Men det var hyggelig å slå av en prat med de to spillerne. De fortalte meg detaljert hvordan det er her. Jeg behøvde ikke å tenke to ganger.


Maxi Rodriguez på Anfield onsdag.