Roy drømmer om suksess på Old Trafford

Roy Hodgson håper på bedre lykke i Manchester i morgen, etter at hans lag tapte 3-0 for City under lagets første visitt i nabobyen denne sesongen.

- I denne kampen kan du få en vitamininnsprøytning, eller du kan få deg en på trynet. Uansett bør en fotballklubbs tilstand vurderes ut fra det som foregår til daglig, uttaler Liverpool-manageren til Sky Sports.

- Man får av og til en vitamininnsprøytning, slik vi fikk da vi slo Steaua Bucuresti 4-1 i Europa League på torsdag, men vil vil også få noen slag i trynet, slik vi fikk da vi besøkte Manchester City. Slik er fotballen, og spillerne må være forberedt på det.

- Når du får deg en på trynet, og det er fortjent, så er det en påminnelse om at du må gjøre det bedre. Men når du får en vitamininnsprøytning er det en påminnelse om at du må være forsiktig og holde beina godt plantet på jorda, for rundt neste hjørne kan du få deg en på trynet igjen.

- Vi har hatt en virkelig vanskelig start på sesongen, og det blir ikke enklere nå som vi spiller borte mot Manchester United. Men jeg har sett veldig positive tegn, og jeg har tro på at jo lenger vi jobber sammen, jo bedre vil det bli. Når vi skriver mai, håper jeg vi har lagt en fin sesong bak oss.

- Denne kampen kommer litt for tidlig for min smak. Fem kamper inn i sesongen er dårlig timing for barometer-kamper som dette. Jeg skulle ønske vi ikke hadde møtt dem før det hadde gått minst en tredjedel av sesongen.

- Men jeg blir overrasket om noen av de intelligente folkene der ute, som forstår at sesongen er en maraton, ikke en sprint, leser så alt for mye ut av et tap for ett av lagene.

- Vi skal stille med et lag som både vil forsvare seg bra og som vil angripe bra. Det er noe vi har prøvd å gjøre i alle kamper vi har spilt så langt. Noen ganger lykkes du bedre enn andre, men slik er fotballen.

- Det første du må gjøre når du spiller på Old Trafford er å forsvare deg godt, for de har noen veldig gode angripere. De er farlige offensivt, så dersom forsvarsspillet vårt ikke sitter vil de straffe oss. Men vi kommer ikke til å forandre spillesystemet vårt fra slik vi spilte på torsdag.

- Det vi forsøkte å gjøre mot Steaua var eksakt det samme vi forsøkte å gjøre mot West Bromwich og Birmingham, men i de to sistnevnte kampene lyktes vi ikke så godt.

- Ingenting blir forandret. Vi vet hva vi har å gjøre, vi vet hvilke prinsipper vi jobber etter, og vi vil fortsette å jobbe med det, og forsøke å levere varene ute på banen.