Roy ønsker supporterne en God Jul!

25. desember er som kjent den store dagen i jula i Storbritannia, og Roy Hodgson benytter i dag anledningen til å ønske alle Liverpool-fans en riktig God Jul!

Roy Hodgson har skrevet følgende melding til Liverpool-supportere over hele verden på Liverpoolfc.tv:

«På vegene av spillerne og staben i Liverpool Football Club vil jeg få ønske alle våre fans – uansett hvor de befinner seg i verden – en riktig God Jul og de beste ønsker for 2011.

Et nytt år går mot slutten, og det er på tide og takke for all støtte vi har fått i 2010.

Selv om ligaformen vår har vært ustabil, er jeg henrykt over avansement i Europa League, hvor vi er kvalifisert for cupspillet som gruppevinnere. Vi er fortsatt i en overgangsperiode, og forsøker å bygge opp klubben igjen. Det er fortsatt mange kamper som skal spilles, og mange muligheter til å plukke poengene vi trenger for å oppnå den plasseringen vi ønsker i Premier League.

Deres støtte gjennom hele sesongen, både på Anfield og på bortebane, har vært helt fantastisk, og forhåpentligvis kan vi betale dere tilbake når vi nå fortsetter å jobbe for å skape en tropp som vil bringe suksess til klubben.

Til slutt vil jeg nok en gang få ønske dere alle en riktig God Jul, og alle gode ønsker for det nye året. Jeg håper vi kan ta full poengpott i romjulen.»