Rush advarer mot Everton

Ian Rush tror Liverpool møter et bedre Everton-lag enn i møtet på Goodison Park i november. Spiss-legenden imponert over Kyrgiakos, men skuffet over at Benítez ikke hentet en spiss i januar.

Liverpool møter Everton på Anfield førstkommende lørdag. Den blå naboen er i langt bedre form enn da lagene møttes i november. Da vant Liverpool 2-0, og forskjellen i effektivitet foran motstanderens mål ble utslagsgivende. Ian Rush advarer mot at Everton kommer til å fremstå langt bedre, og de røde bør spesielt se opp for Steven Pienaar.
- Everton vil sørge for en mye tøffere test for oss på lørdag enn de gjorde på Goodison i november, sier Ian Rush.

- De blå har spillere tilbake fra skade og har fått stor selvtillit etter å ha gått ubeseiret i ni kamper.

- Tim Cahill finner noe av formen. Landon Donovan har tilført laget noe, mens Steven Pienaar er en spiller vi må være oppmerksomme på. Han er en av få spillere som gjorde det bra mot oss på Goodison. Han er en klassespiller.

- Dersom vi skal havne blant de fire beste, er dette en kamp vi må vinne. Så presset er på oss. Det er mye mer enn stolthet på spill. En derbyseier ville blitt et enormt løft ettersom vi virkelig er ute etter å komme i gang.

Ian Rush ble meget imponert over midtstopper Sotirios Kyrgiakos mot Bolton.
- Sotirios Kyrgiakos var igjen Liverpools beste spiller i seieren over Bolton. Kevin Davies kan være en reell håndfull å håndtere, men grekeren nektet å la seg herse med og vant hver hodeball.

- Han har kommet inn på laget og gjort en flott jobb. Med Daniel Agger nå skadefri har Benítez en stor avgjørelse å ta foran lokaloppgjøret. Kyrgiakos er solid defensivt, men Agger er komfortabel med ballen. Han gir deg mer fremover på banen.

- Straks vi scoret det første målet mot Bolton var det aldri i tvil om resultatet. Etter at den andre gikk inn, kunne man se at selvtilliten økte. Vi må ta med oss det til kampen mot Everton.

Spiss-legenden er også skuffet over at Liverpool ikke hentet inn en spiss i januarvinduet.
- Jeg er skuffet over at vi ikke signerte en spiss før overgangsvinduet stengte. Fansen vil vite hva som skjedde med de £6M vi fikk fra salgene av Voronin og Dossena, og det med rette.

- Kanskje sjefen synes at spillerstallen er sterk nok, eller kanskje pengene ikke var tilgjengelig for ham. Vi er alle i holdt utenfor dettte.

- Med Torres skadet er det stort press på unge David Ngog.

- Han lærer fortsatt og blir bedre, men Liverpool har ikke mye tid fordi de er i en situasjon hvor de ikke har råd til å avgi poeng.

- Ngog misbrukte en stor sjanse mot Bolton, men selv de beste misser på opplagte muligheter.

- Han må glemme det og konsentrere seg om den neste. En derbyscoring ville gjøre opp for det.