Rykter på overgangsvinduets siste dag

Liverpool.no følger utviklingen i timene frem mot transferdeadline klokken 19.00. Denne artikkelen blir oppdatert fortløpende utover ettermiddagen.

Skysports.com melder at både Tottenham og West Ham har gjort fremstøt for å sikre seg Ryan Babel. Begge London-klubbene skal ha kontaktet Liverpool om Babel. Hollenderen har blitt nevnt som et mulig bytteobjekt med Carlton Cole hos The Hammers og Roman Pavlyuchenko hos Spurs.

SKY SPORT NEWS TRANSFER CENTRE

Daily Mail melder at Stoke har gjort et fremstøt for å kjøpe Lucas Leiva i dag, men brasilianeren skal foretrekke å fortsette karrieren i Liverpool. West Ham skal også ha vist interesse for Lucas i sammenheng med at Roy Hodgson har Carlton Cole i kikkerten.

Samtidig melder Click Liverpool at Emiliano Insua kan bli lånt ut til Galatasaray før transfervinduet stenger. Den tyrkiske klubben skal også ha blitt tilbudt en opsjon på å kjøpe 21-åringen for £4.5M neste sommer, når to år gjenstår av hans Liverpool-kontrakt.

Paul Koncheskys overgang fra Fulham til Liverpool er fortsatt ikke i orden. Fulham virker å være sene med å gjennomføre papirarbeidet, men overgangen bør være i boks før transfervinduet stenger.

Kilder i Aten hevder at Damien Plessis er i ferd med å bli enig med Panathinaikos om en overgang. Det hevdes at midtbanespilleren befinner seg i den greske hovedstaden for å gjennomføre den medisinske testen. Plessis ble fratatt trøye nummer 28 i Liverpool tidligere i sommer. Den ble overtatt av Christian Poulsen.

Fra Hellas ryktes det at Nabil El Zhar kan være på vei til PAOK Saloniki. Click Liverpool hevder imidlertid at El Zhar er på vei til Panathinaikos sammen med Plessis, og at han befinner seg i Aten.

Mirror hevder at Liverpool forhandler med en rekke klubber samtidig i et desperat forsøk på å sikre seg en spiss før transfervinduet stenger klokken 18.00 engelsk tid. De røde har nemlig ikke gitt opp håpet om å sikre seg Mario Gomez på lån fra Bayern München, og trass i at tyskerne har uttalt seg negativt om en slik overgang så skal det fortsatt pågå samtaler mellom de to klubbene. Det jobbes også opp mot West Ham og Tottenham, med tanke på henholdsvis Carlton Cole og Peter Crouch. Her skal Ryan Babel være et mulig bytte. Liverpool skal også ha henvendt seg til Manchester City i et forsøk på å låne Roque Santa Cruz. Her skal Lazio være ute i samme ærend. Roy Hodgson skal heller ikke ha gitt helt opp PSV Eindhoven-spissen Ola Toivonen. Nederlenderne krever imidlertid hele £12M for svensken, mens Liverpool kun er beredt til å betale halvparten av dette. I tillegg pågår det fortsatt samtaler om Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel, og Hodgson skal heller ikke ha kastet inn håndkledet når det gjelder Bobby Zamora.

Sky Sports News melder nå at Liverpool har lagt inn et offisielt bud på West Ham-spiss Carlton Cole. Dette budet blir nå vurdert av ledelsen på Upton Park. Sky rapporterer også at Ryan Babel har forlatt Liverpool i et helikopter, med kurs for London. Det er imidlertid helt i det blå om dette helikopteret har kurs for White Hart Lane eller Upton Park.

Daily Mail hevder at Inter skal være i ferd med å legge inn et sent bud på Dirk Kuyt.

Daily Mail melder at Mario Gomez' håp om en overgang til Liverpool ser ut til å ha falt i grus. Ukelønnen på £125000 skal ha vært et hinder, men Bayern Munchen har gitt signaler om at de er lite interessert i å gi slipp på spilleren.

This is Hull & East Riding melder at Hull lar interessen for Daniel Ayala ligge inntil videre for å redusere lønnsutgiftene. En overgang kan kanskje materialiseres etter 8. september, da lånevinduet for klubber i The Football League åpner.

Ifølge kilder ESPN Soccernet har vært i kontakt med ser Ryan Babel ut til å være på vei til Tottenham for £10M. Samtaler var tidligere i gang med West Ham for en byttehandel med Carlton Cole. West Ham hadde tidligere avslått Liverpools £9M-bud på spissen. Nå kan det gå mot kontrakt på White Hart Lane for Babel.

Barcelona-spilleren Aleksander Hleb avslører at han hadde tilbud fra blant Liverpool og Tottenham, men valgte å signere en låneavtale med Birmingham.

Roy Hodgson var svært ivrig på å forsterke angrepet før overgangsvinduet stengte. TALKSport melder at Liverpool mislyktes i et sent forsøk på hente Tottenham-spissen Roman Pavlyuchenko.