Salgsstopp frem til ny manager er ansatt

Ifølge Daily Mirror kommer Liverpool til å avslå alle bud på klubbens spillere frem til ny manager er ansatt. Ingen henvendelser på noen spillere. Snart tilbud til Roy Hodgson? Steven Gerrard linket til Barcelona.

Daily Mirror skriver at Liverpool kommer til å motstå alle forsøk fra andre klubber om å hente spillere fra Anfield frem til ny manager er på plass. Og det kan skje allerede i løpet av neste uke. Kilder i Fulham opplyser til tabloidavisen at de har ingen mulighet til å overtale Roy Hodgson til å bli værende.

Liverpool har samtidig avvist at det har kommet bud på Fernando Torres og Yossi Benayoun. Det har ikke kommet henvendelser på noen spillere, og har gjort det klart at spillersalg skal avgjøres av ny manager.

Samtaler om en kontrakt og størrelsen på transferbudsjettet vil foregå den kommende uken, og en offisiell annonsering kan komme neste onsdag eller torsdag om en avtale erkommer i havn.

Hodgson har snakket med Fulhams styre, og det sies at han vanskelig vil kunne avslå et tilbud om å bli manager i Liverpool.

Gerrard linket til Barcelona
Fra Spania rapporteres det at Steven Gerrard er på listen til Barcelonas nye president Sandro Rosell. Liverpool-kapteinen er ønsket dersom Arsenal fortsetter å sette en stopper for katalaneres forøsk på å hente Cesc Fabregas.

Kilde: Daily Mirror