Sammy forventer gamle Bolton

Assisterende manager Sammy Lee forventer en ny kamp mot en organisert motstander som vil prøve å drepe spillet til Liverpool og være sterke på dødballer, når Bolton kommer.

Owen Coyle ble synonymt med offensiv fotball da han var manager i Burnley. Nå har han flyttet til Bolton, et lag som har vært kjent for fysisk og effektiv fotball de siste årene, ironisk nok med unntak av da Sammy Lee ledet dem i en kort periode. Nå vil Sammy sitte ved siden av Rafael Benitez og han forventer at lite er forandret i måten Bolton spiller på.

- Hver kamp bringer sin egen grad av vanskelighet, sier den lille scouseren til Liverpool Echo. - Det finnes ingen lette kamper i denne ligaen, det gjør det virkelig ikke. Du møter ulike stilarter av fotball hele tiden, hvor flere er mente å ødelegge heller enn å være konstruktive.

- Det er mye lettere å ødelegge en kamp heller enn å skape noe. Det positive fra vårt synspunkt har vært at vi har begynt å holde buret rent. Det er hva du bygger suksess på. Hvis du lekker mål, da vil du alltid ha større problemer.

- Vi vet at vi ikke spilte bra mot Wolves. Jeg vil ikke våge å prøve å antyde noe annet. Det var forskjellige årsaker til det, som jeg ikke skal bruke som unnskyldninger, men det viktige var at vi igjen unngikk baklengs.

- Vi må hele tiden prøve å forbedre oss. Vi kjenner til hvilke problemer vi har hatt og de skadene vi har måttet håndtere i løpet av sesongen.

- Det kan være at andre folk vil komme med sine vurdering av oss, det er deres jobb, men vi føler at vi bare kan bli bedre siden vi nå har kommet igjennom en veldig vanskelig periode. Vi kan hele tiden se det positive. Noen ganger må du vinne ved å spille stygt.

- Våre spillere er klare til kamp, det kan du se hver dag her. Andre kan få lov til å være dommedagsprofeter. Vi lar dem fortelle oss hvilke problemer vi har. Vi vet hva som foregår og vi vet hvor hardt spillerne arbeider.

- Nå har vi to vanskelige hjemmekamper. Vi vet hva vi kan forvente mot Bolton og vi vet utvilsomt hva vi kan forvente fra Everton. Vi er imidlertid helt forberedt på disse testene og forhåpentligvis kan vi ta full pott.

- Hvis du snakker med noen involvert i ligaen vil de fortelle deg at Kevin Davies er en av de mest aggressive, fysiske og effektive angriperne som finnes, sier Lee i et annet intervju med Liverpools hjemmeside.

- Han er en herlig fyr, veldig ærlig og han utnytter det han er god til. Forhåpentligvis greier vi å håndtere det.

- Hver manager like å sette sitt eget preg på et lag, men Owen Coyle har ikke vært der lenge. Vi vet at de vil være godt organiserte og fysiske. Vi vil være klar over deres slagplan.

- Sotirios har vært super, legger Sammy til om Liverpools greske midtstopper Sotirios Kyrgiakos. - Han har en fin kar som trener veldig hardt. Han er fysisk og alle kan se at han dominerer i lufta. Hvis vi blir truet i høyden av Bolton da, hvis han blir tatt ut, håper vi han kan matche dem der.