Samtaler med Poulsen

Liverpool er nær et kjøp av Juventus-spilleren Christian Poulsen. Roy Hodgson innrømmer at de røde er i samtaler med midtbanespilleren om en overgang.

Liverpool har vært i snakket med Juventus om Christian Poulsen. Dominic King i Liverpool Echo anyder at klubbene er enige om en overgangssum på cirka 6 millioner euro. Poulsens rådgiver, Jørn Bonneson, ankom Merseyside i går for å diskutere personlige betingelser for sin klient. Straks en avtale sluttføres vil Poulsen slutte seg til Liverpool FC.
- Det er riktig at vi forhandler med Christian Poulsen. Det ville bli en god overgang om den går igjennom ettersom det er en spiller jeg kjenner meget godt, uttaler Hodgson til Liverpool Echo.

- Jeg vet at en av våre representanter reiste til Italia på tirsdag for å snakke med Juventus, sier Hodgson til Liverpool Daily Post.

Det er fortsatt uklart om et kjøp av Christian Poulsen vil bety slutten for interessen for Standard Lieges Stefan Defour, men det er et klart tegn på at Javier Mascherano er på vei til Inter.