Samtaler med Torres og Reina

The Independent melder at NESV har startet prosessen med å overbevise Fernando Torres og Pepe Reina til å fortsette i klubben også neste sesong. Ingen umiddelbar fare for at duoen forsvinner i januar.

The Independent hevder at Fernando Torres inngikk en uformell avtale med Liverpool før New England Sports Ventures tok over eierskapet om at han kunne forlate klubben til sommeren dersom de røde mislykkes med å kvalifisere seg til Champions League og et godt bud kommer inn. Det samme sies å være tilfelle for Reina. Ifølge ubekreftede opplysninger fikk keeperen nedfelt en klausul i kontrakten i juli om at han kan forlate Liverpool dersom det kommer et bud på mer enn £20M.

John W Henry og formann Tom Werner har allerede holdt innledende samtaler med spesifikke spillere. De antar at det ikke er noen umiddelbar fare for at verken Torres eller Reina reiser i januar. Duoen skal ikke være ivrige etter å reise, men eierne ønsker forsikringer så Liverpool ikke risikerer å miste sine beste spillere.

John W Henry uttrykte før helgen at han er svært opptatt av at spillerne fullfører sine kontrakter, men påpekte også at han ikke vil beholde spillere som ikke ønsker å spille for LFC.