San José fortsetter gjerne i Athletic

Mikel San José kan tenke seg å fortsette karrieren i Athletic Bilbao når utlånsavtalen med baskerne utløper til sommeren. Ifølge AS har de mulighet til å hente midtstopperen for 3 millioner euro.

Mikel San José ble utlånt til Athletic Bilbao sist sommer for hele inneværende sesong. De første månedene ble en frustrerende tid på grunn av lite spikletid. Han så ut til å avslutte låneoppholdet tildigere enn planlagt. Men etter skader på Aitor Ocio og Ustaritz Aldekoaotalora har 20-åringen fått mye tillit og etablert seg på førstelaget. I et intervju med den spanske sportsavisen AS avslører midtstopperen at han gjerne gjør overgangen permanent til sommeren.

- I øyeblikket er jeg ikke opptatt av det temaet. Det finnes folk som er klar over situasjonen. Jeg fokuserer på å spille, forteller San José til AS.

- Det som skjer, det skjer. Jeg er lykkelig her. Hvis det er mulig, ville jeg like å bli her.

- Ting har forandret seg mye siden jeg kom hit.  Da jeg ikke spilte, var jeg likevel lykkelig. Nå nyter jeg enda flere minutter. Det er ingenting som ville gjøre det til et dårlig valg ved å bli værende her.

Sportsavisen AS skriver at det er en klausul i San Josés låneavtale om at Athletic Bilbao kan kjøpe spilleren for 3 millioner euro. I midtuken spilte han sin tredje U21-landskamp for Spania.

Athletic Bilbao møter Valladolid på San Mamés i morgen klokken 19.00, og oppgjøret vises direkte på Canal+ Sport 2. San José er selvfølgelig i troppen til hjemmelaget.