Seier for Lucas

Lucas spilte i Brasils 3-0-seier mot Iran. Tap for Wilsons Skottland mot Palssons Island i play-off til U21-EM. Tap for Gulacsi. Uavgjort for Mavinga.

Lucas Leiva var i startoppstillingen til Brasil, men ble etter hvert byttet ut i 3-0-seieren mot Iran i Abu Dhabi.

Kveldens ”røde duell”  på Reykjavik mellom Danny Wilsons Skottland og Victor Palssons Island i play-off om en plass i sommerens U21-EM endte 2-1 til hjemmelaget. Wilson spilte samtlige minutter, mens Palsson var ubenyttet reserve. Returkamp i Edinburgh på mandag.

Peter Gulacsi voktet målet for Ungarn U21 da det ble 0-2-tap mot Montenegro U21 i en treningskamp. Begge scoringene kom mot slutten av oppgjøret.

Chris Mavinga ble byttet ut etter 62 minutter, på stillingen 2-1 til Frankrike U20 mot Portugal U20, i en oppkjøringskamp til neste års U20-VM i Colombia. Sluttresultatet ble 3-3.