Seksårskontrakt for Reina

The Guardian melder at Jose Reina har blitt enig med Liverpool FC om en ny seksårskontrakt med klubben. Jack Robinson trente med førstelaget. Steven Gerrard blir restauranteier.

Det har ligget i kortene en stund at keeper Jose Reina kom til å bli enig med Liverpool FC om en ny langtidskontrakt. Nå melder Andy Hunter i The Guardian, en journalist med god innsikt i Liverpool FC, at målvakten har blitt enig med klubben om en ny seksårskontrakt. Dermed gjenstår det bare å sette de nødvendige navnetrekkene på papiret.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken

Robinson trente med førstelaget
Bilder fra gårsdagens trening viste at den 16 år gamle venstrebacken Jack Robinson trente sammen med førstelaget foran kveldens kvartfinale mot Benfica. Med Emiliano Insua suspendert og Fabio Aurelio skadet, har Liverpool FC muligheten til å inkludere en ny venstreback i troppen, i form av en ung, egenprodusert spiller.

Gerrard inn i restaurantbransjen
Liverpool-kaptein Steven Gerrard følger i fotsporene til visekaptein Jamie Carragher, og blir medeier i en restaurant. Liverpool Daily Post melder nemlig at Gerrard har kjøpt en andel i favorittrestauranten i Southport. Den skal nå nyåpnes som Warehouse Kitchen & Bar i tide til sommerens fotball-VM.

- I årevis har jeg i intervjuer sagt at favorittrestauranten min er Warehouse i Southport. Jeg har spist der i årevis, fordi jeg elsker maten og atmosfæren der. Så det er spennende å bli deleier sammen med Paul Adams, uttaler Gerrard om saken.

- Dette handler om god mat og flotte omgivelser. Vi skal gjøre dette til et sted som folk ønsker å komme tilbake til. Dette er min første befatning med restaurantbransjen, men det er viktig å poengtere at fotballen kommer foran forretningene, legger han til.