Sesongens siste for reservelaget

Liverpools reservelag spiller sin siste seriekamp for sesongen, når de gjester Sunderland i kveld. Avspark er klokken 20.00, og vi følger som sedvanlig kampen her på liverpool.no hvor vi kommer med fortløpende oppdateringer.

Har man e-season ticket hos liverpoolfc.tv kan man se kampen der. Kampen spilles på Eppleton Colliery Welfare Ground i Hetton-Le-Hole, fødestedet til managerlegenden Bob Paisley.

John McMahons mannskap har tapt alle sine fem kamper i april, og McMahon vil mane sine disipler til å avslutte sesongen med en seier for lagmoralens skyld.

Liverpool ligger på fjerdeplass i reservelagsserien foran kveldens kamp, men har fortsatt mulighet til å passere Blackburn på tabellen. Begge lag står med 29 poeng og en kamp igjen å spille. Manchester United og Manchester City, som begge er ferdispilt, ble henholdsvis nummer 1 og 2 i Barclays Premier Reserve League North. United kapret 41 poeng, mens City plukket 35.

Kveldens motstander, Sunderland, ligger på plassen bak Liverpool, men har ingen mulighet til å passere merseysiderne på tabellen. Fjorårets seriemester står nemlig bokført med bare 22 poeng foran kveldens kamp.