Simon ferdig i Liverpool FC

Den ungarske spissen Andras Simon er ferdig i Liverpool FC, etter at klubb og spiller har blitt enig om å avslutte ungarerens kontrakt. 20-åringen er nå på vei til Alemannia Aachen i tysk fotball.

Andras Simon kom til Liverpool fra MTK Budapest sammen med Krisztian Nemeth i 2007. Den unge spissen lykkes aldri på Anfield, og fikk ingen førstelagskamper for de røde. Forrige sesong ble han utlånt til Cordoba i spansk Segunda Division.

I dag har klubb og spiller bestemt seg for å avslutte kontrakten, slik at spilleren kunne få til en mulig overgang til tyske Alemannia Aachen, hvor han for tiden er på prøvespill.

- Spilleren hadde en tre- pluss toårskontrakt, som automatisk ble forlenget forrige sommer, men spillerens fremtid ble uklar etter managerbyttet i Liverpool, sier 20-åringens agent, Viktor Kovesdi, til origo.hu.

- Rafael Benítez sin etterfølger, Roy Hodgson, setter engelske spillere foran spillere fra utlandet. Det kan tydelig sees på reservelaget, der flere av Simon sine lagkamerater fra utlandet nylig har forlatt klubben, avslutter agenten.