Sjokk for Spania

Det hjalp ikke at Fernando Torres kom inn og spilte en drøy halvtime som innbytter, Spania tapte sensasjonelt sin åpningskamp i VM med 0-1 mot Sveits.

Nando kom inn etter 61 minutter på stillingen 0-1, og hadde fem avslutninger, men virket noe rusten i en periode hvor spanjolene presset nesten konstant.

Spania vant skuddstatistikken 24 mot 8, antall cornere 12 mot 3, og hadde 63% av ballen, men greide ikke å overliste en god Benaglio i målet til Sveits. Sveitserne løp mest, taklet mest og lagde mest frispark, men var farlig på enkelte kontringer også etter at Fernandes scoret seiersmålet etter 52 minutter.

I den andre kampen i gruppe H i dag vant Chile 1-0 mot Honduras. Spania møter Honduras i neste kamp mandag kveld.