Skadeoppdatering Ngog, Kuyt og Aurelio

Hodgson håper å ha Ngog tilbake fra hamstringskade mot Birmingham til helgen. Frykter at Kuyt trenger mer enn fire uker. Aurelio ute med mindre akillesskade.

David Ngog måtte trekke seg fra Frankrikes U21-landskamper på grunn av en hamstringskade, men Roy Hodgson håper å ha spissen tilbake mot Birmingham på søndag.
- Han har hatt et problem å pleie, men er mye bedre nå, sier Roy hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Vi var nødt til å trekke ham fra den franske U21-troppen fordi han var ikke bare etter ti dager.

- Franskmennene var veldig greie, og de innså at det var et problem. Jeg håper at han vil komme tilbake i tide til denne helgen. Vi har pleiet ham gjennom, og forhåpentligvis vil han trene enten i dag eller fredag.

Dirk Kuyt er definitivt ute. Medisinsk sjef Peter Brukner tror at nederlenderen blir ute i fire uker, men spilleren håper selv å være tilbake til Utrecht-kampen 30. september. Roy hodsgon frykter at 30-åringen må belage seg på et enda lengre skadeopphold.

- Det kan bli mer enn fire uker. Det er en av disse skadene det er svært vanskelig for legen å si noe, og jeg synes fire uker er svært lavt estimert. Hvis vi er heldige, kan det bli tidligere, men det kan bli lengre. Vi må være veldig forsiktige fordi det er den type skade som må behandles med stor respekt.

- Det er et stort slag for oss fordi Dirk er et viktig spiller for vårt førstelag. Han gjør en jobb som ikke er lett å erstatte. Han har alle de kvaliteter som kreves for denne rollen på banen. Jeg blir veldig lei meg når slikt skjer, spesielt på en treningsøkt. Det hadde vært ille nok om det skjedde i spill for landslaget i en konkurransekamp, men det var enda mer nedtur at det skulle skje på trening.

- Han er en rask healer, og han har stor mentalitet og innstilling til det å bli frisk, så han vil være tilbake så raskt som det er menneskelig mulig. Men vi anslår minst en måned, og muligens lenger.

Bortsett fra Dirk Kuyt er det bare Fabio Aurelio som definitivt er ute. Brasilianeren sliter med et mindre akillesproblem.
- Fabio viser veldig god fremgang, og det går definitivt i riktig retning. Det var et relativt lite problem, men vi må vare på vakt fordi akillesskader kan være svært problematiske.