Skepsis hos ShareLiverpoolFC

ShareLiverpoolFC er skeptiske til John W Henry som ny eier av Liverpool FC etter George Gillett og Tom Hicks. Liverpool-legenden Alan Kennedy advarer han mot å gjøre samme feilene som Hicks og Gillett.

John W Henry har fått akseptert et bud på £300M for Liverpool FC gjennom sitt New England Sports Ventures. Rogan Taylor, styremedlem i ShareLiverpoolFC, er skeptisk til at Henry, som fikk baseballaget Boston Red Sox opp og frem til suksess,skal inn på eiersiden i Liverpool.
- Jeg føler ingen stor spenning for utsiktene, må jeg innrømme, sier Taylor til Daily Post.

- Selv om det er en imponerende historie, spesielt bak Red Sox, men som faktisk kanskje er ganske imponerende for noen Liverpool-supportere.

- Han tok over en baseballklubb som var på knærne, med et gammelt stadion som bare hadde plass til 30000. Hver budgiver snakket om hvordan de ville bygge et stort, nytt stadion. Men John Henry bare renoverte det eksisterende, brukte om lag £100M på det, men har gjort forretninger som bare ligger tilbake for laget i New York, tror jeg. De er laget som tjener nest mest i ligaen.

- John Henry har stor respekt i sportsverdenen i statene. Problemet vårt er om de vil forstå noe om måten det faktisk fungerer på her og hvilken kultur dette er basert på?

- Jeg tror det vil forbli en bekymring i veldig lang tid, selv om han tar over klubben.

Kennedy advarer Henry
Liverpool-legenden Alan Kennedy har ingen problemer med nye amerikanske eiere, men advarer John W Henry mot å gjøre de samme feilene som Tom Hicks og George Gillet.
- Ikke alle amerikanske eiere er Hicks og Gillett, sier Kennedy til Daily Post.

- Jeg er ikke sikker på hva planen deres var da de først kom til klubben, De arvet historien til en stor klubb. Jeg tror at dersom en ny eier kommer inn og han bestemmer hva han ønsker å gjøre og gir manageren penger, så tror jeg alt vil være vel og bra.

- Jeg tror klubben bare er glad for å finne noen i øyeblikket fordi potensielt er det fortsatt en stor klubb.

- Da Gillett og Hicks tok over for fire år siden, trodde de det var greit og enkelt. Klubben ble ledet knirkefritt og de startet ganske bra. Men de seneste par årene har Liverpool ikke funnet toppformen. De har lidd, noen ganger i hendene til de som leder klubben.

- Gillett og Hicks har tillatt andre å gjøre jobben for dem. Demonstrasjonene, som vi så i forrige uke, var utrolige. De ønsket bare å få amerikanerne ut for enhver pris.