Skrtel er obs på Cahill

Martin Skrtel vet at Tim Cahill er farlig på dødballer i mot. Sotirios Kyrgiakos kan derfor bli god å ha i luftrommet. Pepe Reina mener at de rutinerte spillerne må være de første til å stå sammen.

Tim Cahill har skapt problemer for Liverpools forsvarer flere ganger, og forsøker spesielt å lure de rødes soneforsvar på dødballer. Martin Skrtel vet at australieren må passes godt på.

- Han er en god spiller. Han scoret forrige gang jeg spilte mot ham. Han er veldig farlig, spesielt i straffefeltet vårt på dødballer. Men forsvaret vårt fungerer veldig bra nå. Vi kan holde fokus på ham, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Han er ikke den høyeste, men han kan komme frem på de rette plassene i feltet. Det er derfor han er farlig, fordi han er på rett plass til rett tid.

Sotirios Kyrgiakos har spilt godt i midtforsvaret etter at han fikk tillit av Rafael Benítez. Grekeren kan bli en nøkkelspiller på dødballer i sitt første derby.

- Sotirios har gjort det veldig bra, spesielt mot lag som Stoke, Wolves og Bolton, fortsetter Skrtel.

- De spiller direkte, og han har vært en av våre beste på banen.

- Han er en forsvarers forsvarer. Han liker å spille tøff fotball. Han liker å takle og heade ballen. Han er også en hyggelig fyr. Du kan snakke med ham om alt du ønsker, eller spøke med ham.

Skrtel er forberedt på en tøff batalje mot naboen på den andre siden av Stanley Park.
- Det kommer til å bli en veldig vanskelig kamp. Alle spillerne må gjøre spesielle forberedelser til denne kampen. Det kommer til å bli en fight. Det kommer til å bli heftig fra første til siste minutt.

- Det er selvsagt normalt å gå av banen etter et derby med noen få smeller. Men mot Everton må du glemme all smerte, blåmerker og smeller. Hver spiller forsøker å gjøre sitt beste for laget.

- Det er et stor lokaloppgjør, en kamp mot Everton. Det er en spesiell kamp for alle i denne byen, så alle er desperat etter å spiller.

- Rivaliseringen mellom supporterne til Liverpool og Everton er veldig stor, og man kan føle det i dagen forut for kampen.

Martin Skrtel har god tro på at han kan vinne trofeer med Liverpool i fremtiden.
- Vi viste våre kvaliteter i fjor ved å havne på 2.plass og sette klubbrekord i antall poeng i Premier League. Denne sesongen har vi vært litt uheldige. Jeg vet at laget besitter kvalitet. Jeg håper og tror at vi vil vise kvalitet i fremtiden.

Pepe Reina uttrykte tidligere i uken at poengene er langt viktigere enn prestasjonene mot Everton. Keeperen håper at de mer rutinerte spillerne kan lede an i bataljen mot "The Toffees".
- Jeg skal forsøke å ta ansvar. Jeg har vært her i fem år allerede. Jeg vet hvordan klubben fungerer og hva folk forventer av oss, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Seniorspillere som Stevie, Jamie Carragher, Dirk Kuyt, jeg og Javier Mascherano vet at vi må fremstå som gode eksempler og være de første til å stå sammen.