Skrtel et stykke unna VM-formen

Martin Skrtel har blitt friskmeldt etter metatarsalbruddet han pådro seg i februar, og satt på innbytterbenken da Liverpool gjestet Hull. Men slovaken innrømmer at han er et godt stykke unna å være i toppform.

Skrtel håper å være fast inventar på Slovakias landslag under VM i Sør-Afrika. Det betyr hardt arbeid den kommende måneden. I tillegg til å trene hardt på Melwood har midtstopperen også gjennomgått intensiv skadebehandling. Nå satser han på at formen er gjenvunnet innen Slovakias åpningskamp mot New Zealand den 15.juni.

- Jeg er stolt over at landet mitt har kvalifisert seg for VM, og jeg håper å få spilletid i mesterskapet. Jeg har vært gjennom en frustrerende tid, der jeg ikke har vært tilgjengelig for Liverpool grunnet skaden. Det eneste jeg har kunnet gjøre er å vente og se an utviklingen, forteller Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Støtten jeg har fått fra Liverpools medisinske stab og min familie har vært uvurderlig, så nå skal jeg gjøre alt som står i min makt for å komme i form til VM.

- Det er stort for Slovakia å ha kvalifisert seg til sitt første VM. Det er en drøm som går i oppfyllelse for oss alle. Nå som vi har nådd målet om å delta i et sluttspill, må vi vise alle hva vi er kapable til, og gi alt, avslutter han.