Skrtel tror på flere seire

Martin Skrtel spilte en av sine beste kamper for sesongen, da Liverpool beseiret Tottenham. Nå tror slovaken på flere seire i de kommende kampene. Dean Bouzanis ute av FA-cupen.

Martin Skrtel er sterk i troen på at Liverpool kan følge opp seieren over Tottenham med flere gode resultater.

- Jeg tror at vi har bedre tider foran oss. Så langt har vi spilt under pari, men i de to siste kampene mot Stoke og Tottenham har vist at vi vil kjempe for klubben. Nå håper vi at vi har startet på en lang vinnerrekke, sier Skrtel til skysports.com.

- Jeg synes det var en morsom kamp mot Tottenham. Når laget som helhet spiller bra, påvirker det også innsatsen til hver enkelt spiller. Jeg er glad jeg fikk være med å hjelpe Liverpool til verdifulle poeng, legger han til.

- Det var synd vi ikke slo Stoke også, men sene scoringer er en del av fotballen.

Skrtel har spilt sammen med Sotirios Kyrgiakos i de to nevnte kampene. En kombinasjon som også har fungert bra på trening.

- Vi representerer i grunnen samme spillertype. Vi er begge fysisk sterke, og gode duellspillere. Vi har spilt mye sammen på trening, så det var ingen uvant situasjon for noen av oss.

- Minimumskravet i Premier League er å ta fjerdeplassen. Vi vil spille færre kamper enn våre rivaler fremover da vi er ute av FA-cupen, så vi burde være mer avslappet og ha mer energi enn dem.

- Jeg tror vi skal klare å innfri målsettingen om å bli blant de fire beste. Vi er også fortsatt med i Europaligaen, og der vil vi forsøke å nå så langt som mulig, avslutter Skrtel.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Bouzanis ute av FA-cupen
Den utlånte Liverpool-keeperen Dean Bouzanis er utslått av årets FA-cup, etter at Accrington Stanley i dag tapte 3-1 for Fulham på hjemmebane. Premier League-laget tok ledelsen etter drøye tjue minutters spill, da Erik Nevland flikket en corner forbi en dekket Bouzanis. Men hjemmelaget kom sterkt tilbake og utlignet like etterpå ved Michael Symes. Bare et par minutter etter utligningen ble imidlertid vertene redusert til ti mann midt i sin beste periode, og dermed ble Fulham for sterke. Nye scoringer av Damien Duff og Zoltan Gera etter pause avgjorde det hele.