Skuffet Hodgson

Roy Hogdson var langt nede etter Tottenhams seiersmål på overtid på White Hart Lane. Både tapet og at Jamie Carragher er ute med langvarig skade svir for manageren.

- Jeg er veldig skuffet, for jeg føler at vi ikke fortjente å tape denne kampen. Det var spesielt skuffende at seiersmålet kom på et tidspunkt der vi måtte reorganisere forsvaret vårt fordi Jamie Carragher måtte forlate banen, sa Liverpool-manageren til pressekorpset etter kampslutt.

- Det var fælt å tape og ende opp uten poeng i en kamp hvor vi spilte bra, og samtidig miste vår viktige midtstopper. Vi betalte prisen for å ikke håndtere en veldig enkel høy ball, hvor vi ble tatt på senga og Lennon brukte farten sin og snek seg bak vårt forsvar og scoret vinnermålet.

- Jeg synes det er tøft å måtte takle at vi ikke fikk med oss poeng fra denne kampen, men resultatet blir ikke annerledes fordi om jeg er skuffet. Vi hadde plenty med sjanser, og spilte bra nok til å kunne ha avgjort kampen før pause. Så fikk vi en ny mulighet til det like etter pause, men klarte ikke å ta vare på den. Når det skjer, risikerer du alltid at det andre laget kommer tilbake i kampen.

- Tottenham er et veldig godt angrepslag, og de satte oss på flere prøver. Men vi satte også dem på plenty med prøver.

Hodgson ble spurt om han syntes Dirk Kuyt skulle hatt straffespark på stillingen 1-1, da han ble feid ned av Benoit Assou-Ekotto.

- Jeg har ikke sett situasjonen om igjen, men vi er fotballtrenere og vi er også supportere, og vi ser ting fra vårt ståsted. Fra min posisjon på benken syntes jeg det var et straffespark, men jeg har ikke sett det om igjen. Det kan imidlertid ikke ha vært langt unna straffespark, for å si det slik.

- Jeg ble også ganske oppbrakt da Tottenham fikk straffe, men etter å ha sett den situasjonen i reprise ser det ut til at David N'Gog ikke burde hoppet på den måten og straffesparket mot ham var riktig.

Hodgson ble også spurt om han følte at Fernando Torres manglet selvtillit for tiden.

- Jeg synes han spiller mye bedre nå, og det er for sterkt å si at han mangler selvtillit. Hans selvtillit er god. Fernando setter høye krav til seg selv, og han vil være skuffet over at han ikke tok vare på sjansene han fikk, men jeg er godt fornøyd med Fernando i dag. Han og N'Gog var veldig gode på topp, og vi skapte en rekke sjanser og noen store muligheter.

Journalistene ville også ha en kommentar til at Liverpool har trukket bortekamp mot Manchester United i 3.runde av FA-cupen.

- Jeg tror det vil bli en god kamp. Det er en kamp vi ser frem til. På mange måter er det synd at to Premier League-lag møtes så tidlig i turneringen. Det vil bli en vanskelig kamp både for dem og oss.