Skuffet Kuyt

Dirk Kuyt kritiserte dommeren etter finaletap. Usikkert med omfanget av skaden til Fernando Torres, men spissen har trolig fått en lyskeskade.

Sinte nederlendere
- Vi er sinte fordi vi var så nærme, sa Dirk Kuyt etter at Spanis scoret sitt seiersmål etter 116 minutter. Det etter en situasjon hvor de oransje først skulle hatt frispark. I en småstygg kamp hvor 13 spillere fikk gult kort, var Kuyt en av bare to utespillere fra Nederland som startet og ikke fikk advarsel. Liverpool-spilleren ble byttet ut etter 71 minutter uten å ha greid å sette sitt preg på kampen.

- Dommeren dømte litt mer for dem enn for oss, mente Kuyt om pipeblåser Howard Webb. – I praktisk kostet det oss seieren.


Lyskeskade for Fernando(?)
Det har foreløpig ikke kommet flere opplysninger om skaden som Fernando Torres pådro seg i sluttsekundene. Angriperen gikk i bakken med sterke smerter etter å ha startet på et fremspill. Bilder i etterkant tyder på at det dreier seg om en lyskeskade. Nando var med på medaljeutdelingen og deler av feiringen ute på banen, og kunne gå omkring ved egen hjelp.