SOS ber Hicks jr trekke seg

Spirit of Shankly oppfordrer Tom Hicks jr til å trekke seg etter at han sendte en e-post med upassende språkbruk til en Liverpool-supporter.

Supporterorganisasjonen Spirit of Shankly oppfordrer Liverpool-direktør Tom Hicks jr til å trekke seg etter at han brukte skjellsord da han besvarte en e-post til en supporter som stilte spørsmål ved klubbens overgangspolitikk.

Hicks jr, sønnen til deleier Tom Hicks, har senere bedt om unnskyldning til Liverpool-supporter Stephen Horner. I e-posten ba Hicks Horner om å dra til helvete. Senere sendte Hicks ut følgende unnskyldning: - Jeg beklager at jeg mistet temperamentet mitt og brukte skjellsord til deg. Det var en upassende reaksjon.

I går kveld la Spirit of Shankly ut en melding på sin nettside der de oppforder Tom Hicks jr til å trekke seg fra styret.
- Vi oppfordrer herr Hicks til å erkjenne sine svakheter, ikke bare som individ, men enda viktigere som direktør i klubben, og å gjøre det enhver hederlig person ville ha gjort, nemlig trekke seg.

Kilder innad i klubben forklarte i går kveld at etterforskning er underveis og at en passende respons vil bli tilbudt.

Horner er selv medlem av Spirit of Shankly, og innrømmer at han er svært sjokkert over svaret fra Hicks jr, gitt at han bare videresendte an avisartikkel.

- E-posten som jeg sendte lørdag formiddag til Tom Hicks Senior, George Gillett og Tom Hicks jr var bare en link til Liverpool Echo-artikkelen "Rafael Benítez should not have to manage Liverpool FC's debt", hvor jeg hadde kopiert og limt inn relevante punkter fra artikkelen, uttaler Horner til Liverpool Daily Post.

- Jeg var høflig og kom ikke med noen personlige synspunkter på artikkelen, men følte seg meg tvunget til å sende artikkelen til eierne ettersom den var dekkende for alle de største bekymringene som vi supportere har i dagens situasjon, nemlig i £240M gjeld som Hicks og Gillett har lagt på klubben, mangelen på investeringer i spillertroppen og brutte løfter om det nye stadionet.

- Vi er helt handslingslammet etter resultatet av oppkjøpet til Hicks og Gillett, og vi kan ikke komme oss fremover som fotballklubb på eller utenfor banen.

- Vi endte på andreplass i ligaen sist sesong, og skal ha kommet oss videre denne sesongen. Det burde vært gjort investeringer i spillertroppen i sommer, og ennå har vi investert mindre enn vi har hentet inn gjennom spillersalg.

- Vi vil fortsette tilbakegangen mens Hicks og Gillett er eiere av denne verdensomspennende institusjonen. Jeg er lei av propaganda og spinn som kommer ut fra Liverpool Football Club.
- Det er tid for ærlighet. Vi eksisterer for å vinne trofeer, ikke for å betale gjeld som har blitt lagt på klubben av andre.

- Skaden har blitt gjort av Hicks'  to opprinnelige e-postmeldinger som han sendte meg lørdag morgen, og unnskyldningen jeg fikk senere på dagen er falsk og sannsynligvis en PR-øvelse.

- Regjeringstiden til Gillett og Hicks har vært intet mindre enn katastrofal, og de har bevist gang på gang at de ikke passer og ikke er riktige direktører i denne spesielle fotballklubben som betyr så mye for så mange mennesker rundt om i verden.

- Jeg oppfordrer tidligere formann David Moores nå til å stå frem og snakke ut, og innrømme sin fatale feil i å selge til Gillett og Hicks.

- Hicks Junior bør trekke seg med umiddelbar virkning, og det er på tide at Gillett og Hicks får solgt opp og overlater tømmene til mennesker som forstår "The Liverpool Way".

- De ikke er velkomne på Anfield, og de bør nevne en pris og begynne forhandlinger med mer egende investorer som kan ta denne store klubben framover.