SoS glad for Moores-brevet

Supporterunionen Spirit of Shankly er glad for at David Moores endelig har brutt stillheten. De røde linkes igjen med tyrker. Barcelona forsøker seg på Mascherano igjen?

David Moores skrev i går et 3000 ord langt brev til Tony Evans i The Times, hvor han forsøkte å forklare seg for å ha solgt til George Gillett og Tom Hicks for 3.5 år siden. David Moores angrer på at han solgte til duoen, og ba dem å selge seg ut så fort som mulig. Supporterunionen Spirit of Shankly har organisert mange protester, og kjemper hardt med kampanjer for å få amerikanerne ut av klubben. De er glade for at Moores endelig brøt stillheten.

- Spirit of Shankly synes det er bra at David Moores stiller seg bak det vi har kjempet for siden 2008, at Hicks og Gillett kommer seg ut av vår klubb. Som vi har sagt før, er det klart at Tom Hicks og George Gillett har løyet til oss om intensjonene sine og måten de planlagte å finansiere vår klubb, sier en talsmann for Spirit of Shankly til The Times.

- Det er skuffende å se at Hicks fikk bli med, med tanke på rullebladet hans. Basert på å stole på ordet til hans forretningspartner. Spørsmål må også stilles om Rotschild sin involvering og forsikringene de ga (om at duoen var god for pengene).

- Vårt mål med å få dem ut av vår fotballklubb er viktigere enn noen gang, dersom du ser på situasjonen vi er i. Mens vi kan sitte å prate om hva som skjedde, og hva som kunne ha skjedd, må vi nå jobbe for å få en løsning - som er å få inn gode eiere. Spirit of Shankly har konstant kjempet for dette, og er fortsatt den eneste organisasjonen for supportere å støtte for alle som vil ha våre nåværende eiere ut. Bli med i dag, og bli med i kampen for at dette ikke fortsetter, og aldri skjer igjen.

LINK: Dersom du vil melde deg inn i SOS, kan det gjøres her.

De røde linkes igjen med tyrker
Den tyrkiske landslagsspilleren Arda Turan har flere ganger blitt linket til de røde de siste 12 månedene. Spilleren og hans agent har begge uttalt seg veldig varmt om klubben, og skal være interessert i en overgang til LFC om det lar seg gjøre. Senest i januar sa 23-åringen at det ville vært en drøm å spille for Liverpool.

I dag blusser disse overgangsryktene opp igjen, og rapporter i pressen i dag sier at Rafael Benítez leder an i kampen for Galatasaray-kapteinen. Også Tottenham og Arsenal følger med på situasjonen.

Barca prøver seg igjen på Mascherano?
I følge den spanske avisen El Mundo Deportivo har Barcelona igjen satt sine øyne på Javier Mascherano. Argentineren har satt kontraktsforhandlingene med Liverpool FC på hold, etter at det tidligere i vår så ut til at partene skulle bli enige om en kontraktsforlengelse. I følge Tony Barrett i The Times skal den argentinske landslagskapteinen nå ønske seg en overgang til en klubb på kontinentet, og Barcelona har vært ute etter spilleren tidligere.

La Liga-mesterne skal være ute etter en ny mann i den defensive rollen på midtbanen, etter at Yaya Touré ser ut til å forlate klubben til fordel for en Premier League-klubb.

25 år gamle Javier Mascherano har kontrakt med Liverpool FC ut 2012-sesongen.