SOS har spørsmål til Broughton

The Guardian melder at Hicks og Gillett har utsatt utnevnelsen av Martin Broughton som uavhengig formann. SOS har allerede en rekke spørsmål klare til Broughton.

Tom Hicks og George Gillett skulle ha bekreftet ansettelsen av Martin Broughton som uavhengig formann i dag, men offentliggjøringen er utsatt, melder The Guardian.

Hvis og når ansettelsen av Martin Broughton blir et faktum, ønsker supporterunionen Spirit of Shankly å stille ham en rekke spørsmål.

I en uke hvor navnet til Liverpool Football Club har blitt synonymt med forlegenhet, vanstyre og alt som er galt utenfor banen i det moderne spillet, har vi rapporter om at Martin Broughton, styreformann i British Airways, skal bli klubbens uavhengige formann å avgjøre videre krangling mellom Liverpool FC's krigførende eiere.
 
Som alltid anses supporterne sekundære i alt dette - utsultet på informasjon og innflytelse, ignorert av administrerende direktør Christian Purslow tross rimelige anmodninger til ham for informasjon om den umiddelbare fremtiden til vår klubb.
 
Hvis, som forventet, blir Martin Broughton utnevnt denne uken, da vil Spirit of Shankly respektfullt, men bestemt be om et tidlig møte med ham for å få svar på de spørsmålene som supporterne ønsker svar på: 

1. Hvem utnevnte deg?
2. Hva er din rolle og målsettinger?
3. Hvem leder klubben?
4. Hva er de umiddelbare konsekvenser for laget på banen og den nødvendige styrkingen av troppen som spillerne har bedt om?
5. Er klubben vår til salgs?
6. Dersom klubben er til salgs, hvilke kriterier, annet enn å pris vil du se etter for å godta  bud?
7. Vil du snakke med representanter for supporterne om en eierandel i klubben for dem?
8. Hvis ikke, hvorfor ikke?