SOS med kritikk av Premier League

SOS mener Premier League sov i timen da de tillot Tom Hicks og George Gillett å overta Liverpool FC. Saric spilte privatlandskamp. Raheem Sterling nettet for England U16 i 3-1-seier.

Supporterunionen Spirit of Shankly har sendt en e-post til Premier League, der de kritiserer testen som blir gjort for å finne ut om nye eiere av fotballklubber er skikket til å overta eieransvaret.

SOS stiller spørsmålstegn ved Premier Leagues rolle da man tillot Tom Hicks og George Gillett å overta kontrollen av Liverpool FC, og unionen krever nå at Premier League tar affære overfor amerikanerne.

For mer informasjon om hvordan du som supporter kan støtte SOS i dette kravet overfor Premier League, anbefaler vi at du besøker Spirit of Shankly sin hjemmeside.

Saric spilte privatlandskamp
Liverpools Nikola Saric spilte hele kampen på topp da Danmark U19 tapte 2-0 for Frankrike i en privatlandskamp på Stade Camille Tisserand i Noeux-Les-Mines i kveld. Kampen ble spilt i anledning Noeux-Les-Mines sitt 100-årsjubileum, og tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier var æresgjest, ettersom han startet sin trenerkarriere i den lille nordfranske klubben.

For Saric og de andre danskene var dette et ledd i forberedelsene til den avgjørende EM-kvalifiseringsrunden i Østerrike i mai måned. Der skal danskene spille mot Serbia, Sveits og vertslandet Østerrike.

Seier for unge engelskmenn
England U16 vant i ettermidag 3-1 over Ukraina i Montaigu-turneringen i Frankrike. Raheem Sterling spilte fra start og sendte engelskmennene i føringen med 2-1 i det 48.minutt. Matthew Regan ble byttet inn ti minutter før slutt. Keeper Tyrell Belford var ubenyttet reserve.

De andre kampene i turneringen i dag endte slik:
Frankrike - Benin 3-0
Gabon - Japan 0-3
Portugal - De Forente Arabiske Emirater 3-2

England møter Gabon i morgen og Japan på lørdag.