SOS trapper opp

Som følge av vedtatte forslag på sitt nylig avholdte årsmøte vil supporterunionen Spirit of Shankly nå trappe opp sine aksjoner ut fra en bestemt strategi.

I tillegg til å fortsette aksjoner for å få eierne Tom Hicks og George Gillett ut av klubben, vil man forlange overfor hovedkreditor RBS om at banken sier nei til refinansiering og ja til finansiell støtte fra fansen. Enten ved en aksjepost eller ved fullt eierskap av Liverpool Football Club.

Supporterne har satt sin egen tidsfrist på 31.oktober 2010 for en løsning av eiersituasjonen i LFC.

Det forlanges at ledelsen i klubben arbeider sammen med SOS-SL (Spirit of Shankly-Share Liverpool) og uttrykker offentlig støtte for en modell om eierskap som har støtte fra supporterne, og hvis ikke hvorfor de mener at 6 millioner røde fans verden over ikke kan stoles på når det gjøres med ukjente investorer.

Dersom det ikke kommer noen positiv respons fra LFC eller RBS, vil man i etterkant av deadline 31.10 trappe opp aksjoner på:

Anfield, Klubbens utsalgsteder, ledende personer i klubben vil bli fortalt at de ikke er velkomne med de vanskeligheter det måtte medføre, hovedkvarteret til RBS, filialer til RBS, arbeidsplasser hvor ledende personer i RBS vil befinne seg.

SOS slår fast at man nå har en unik sjanse til å løse klubbens problemer og få en stabil fremtid, ved å la supporterne drive klubben.

Før kampen mot Blackpool førstkommende søndag vil det bli marsjert fra supporterklubben i Lower Breck Road kl 13.30 lokal tid, hvor det oppfordres alle supportere å vise styrken og støtten som denne kampanjen nå har.

Supporterne er løsningen, sier SOS.

“Vi har alltid vært løsningen. På søndag, la oss vise dem det. Nei til refinansiering – ja til finansiering av fansen.”

Les om vedtak og strategi på hjemmesiden til SOS.