Spania er VM-favoritten

Etter generalprøven mot Frankrike, før de siste forberedelser til VM begynner etter ligaslutt, er Spania favoritt til å gå helt til topps i Sør-Afrika.

Regjerende europamester Spania bare befestet sin posisjon ved å slå Frankrike med 2-0 i Paris. Hos Unibet vil du nå få igjen fem ganger pengene ved å spille på at spanjolene for første gang blir verdensmester til sommeren.

Nestfavoritt er mestvinnende Brasil, som har hevet trofeet fem ganger. De gir seks ganger innsatsen.

Populære England får du faktisk bare sju ganger det du satser, mens du kan tidoble dersom det blir Javier Mascherano og Argentina som tar i mot pokalen søndag 11.juli.

Litt overraskende er det kanskje også at det er Nederland som er neste på listen med 14 i odds, mens turneringslag som Italia, Tyskland og Frankrike følger etter med 15, 15 og 16.

Bookmakerne har mest tro på Elfenbenskysten dersom det skal bli historiens første vinner fra det afrikanske kontinent, med tilbakebetaling 25 ganger.

Danmark og Daniel Agger står i 100, Hellas og Kyrgiakos i 150, mens Slovakia og Sveits med henholdsvis Skrtel og Degen er outsidere til 250.

De du får igjen mest på er New Zealand og Nord Korea som begge betaler tilbake 2000 ganger.