Spania og Torres til semifinale

Fernando Torres, Pepe Reina og Spania er klare for semifinale mot Tyskland etter 1-0 over Paraguay.

Spania er klare for semifinale mot Tyskland kommende onsdag etter 1-0 over Paraguay. Seieren satt langt inne.

Fernando Torres fikk 55 minutter for Spania i kveld, uten å lykkes. Han virker ute av form og sliter i angrep for spanjolene.

Men er Torres ute av form, så har angrepskompanjong David Villa virkelig funnet formen til VM. I kveld scoret han seiersmålet åtte minutter før slutt etter at ballen hadde gått i to stolper og i mål.

Spania og Paraguay brente ett straffespark hver. Først holdt Casillas Paraguays straffespark, så fikk Spania og Xabi Alonso en målsjanse fra 11-meteren. Første scoret Alonso, men dommeren dømte om-straffe da spillerne løp inn i straffefeltet. Alonso skjøt på ny. Denne gang reddet keeperen og felte Fabregas på returen, men denne gang unnlot dommeren å dømme straffespark.

Alt i alt et fortjent avansement for Spania.

Semifinalen mot Tyskland spilles på Moses Mabhida Stadium i Durban og sendes på Viasat 4 onsdag 7. juli klokken 20,30. Hvilken semifinale. Dermed blir det uansett to kamper igjen for Torres og Reina. Vinnerne møter vinnerne av Uruguay-Nederland.