Spania tar ingen sjanser med Torres

Vicente del Bosque antyder at Torres ikke kommer på banen mot Sør-Korea i morgen. Spilleren har det bra, men det viktigste er at han blir helt klar til første VM-kamp. Reina spiller trolig første omgang.

Spanias landslagssjef Vicente del Bosque kommer etter alt å dømme ikke til å gi Fernando Torres spilletid når Spania møter Sør-Korea i Innsbruck i morgen. Planen er å gi spissen noen minutter på tirsdag, mot Polen i Murcia.
- Han har det veldig bra. Det står ikke dårlig til med kneet, men vi tar forholdsregel og hensyn til ham. Følelsen er bra, og vi er ikke i tvil om at han vil være i perfekt tilstand til den 16.juni (Spanias åpningskamp, red.anm.). Det er det viktigste, uttalte Vicente del Bosque da han møtte pressen tidligere i dag.

- Vi tar ingen sjanser, Vi har ikke gjort det tidligere med noen spillere, og gjør det heller ikke nå med Fernando. Det gjelder fremtiden hans. Vi ville aldri bruke spillere og være egoistiske å skade dem. Det skal skje med velsignelse fra legen og spilleren selv.

AS skriver at Pepe Reina vil få sjansen mellom stengene, men må vike plass i til fordel for debutanten Victor Valdes i andre omgang. Sergio Ramos og Andres Iniesta blir trolig de eneste som spiller fra start igjen.

Sannsynlig lagsoppstilling: Reina (Valdés, 2.omgang); Sergio Ramos, Marchena, Albiol, Capdevila; Javi Martínez, Cesc Fábregas, Andrés Iniesta, Jesús Navas, Mata; Fernando Llorente.