Spår Reina som fremtidig kaptein

Steven Gerrard spår at Pepe Reina vil ta over som Liverpool-kaptein når han selv legger skoene på hylla. Smith håper fortsatt å beholde Wilson. Kolarov smigret over Liverpool-link.

Jose Reina kommer til å skrive under en ny langtidskontrakt med Liverpool FC med det aller første. Selv om Steven Gerrard ikke har noen intensjoner om å trappe ned fotballen med det første, vil han ikke bli overrasket om det er nettopp Reina som overtar kapteinsbindet den dagen han selv gir det fra seg.

- Pepe har denne sesongen bevist at han er en av de beste målvaktene i verden. Han har en stor fremtid i klubben. Han er litt av en type. En kar som det er flott å ha i garderoben, uttaler Gerrard til Liverpool Daily Post.

- På treningsfeltet er han fantastisk. Han er alltid positiv, og hjelper sine lagkamerater. Han er et kapteinsemne, legger han til.

- Til målvakt å være, er han fortsatt ung. Så jeg kan se ham som kaptein for denne klubben i fremtiden. Jeg håper virkelig han blir kaptein, for det fortjener han, avslutter Gerrard.

Smith håper fortsatt å beholde Wilson
Både Liverpool og Tottenham viser interesse for den unge Rangers-stopperen Danny Wilson. Men skottenes manager, Walter Smith, håper fortsatt at hans klubb klarer å beholde stortalentet.

Smith benekter at Rangers allerede har fått et konkret bud på bordet for 18-åringen.

- Jeg tror ikke kontraktsforhandlingene eller overgangsryktene vil påvirke ham. Han er en rolig gutt, noe han også har demonstrert på banen i en alder av bare 18 år. Jeg er imponert over måten han har spilt på, uttaler Smith til Sky Sports News.

- Han har ikke fått noe tilbud fra andre klubber ennå. Liverpool har vist interesse for ham. Vi har ikke sagt at vi ikke kommer til å la spilleren dra, fordi han har ikke fått noe tilbud ennå. Han fortsetter å spille sin fotball her.

- Jeg antar at førstelagsfotball var det han ønsket seg da han sluttet seg til Rangers. Nå har han fått spille mange flere kamper enn jeg trodde han ville denne sesongen. Han har fortjent det, da han har spilt eksepsjonelt bra for oss.

Kolarov smigret over Liverpool-link
Lazio-forsvarer Aleksandar Kolarov er beæret over å bli linket til klubber som Liverpool, Real Madrid og Inter, men insisterer på at han ikke har fått noe konkret tilbud fra noen av klubbene.

- Jeg leser avisene, og ser at det daglig hevdes at nye klubber er interessert i meg. Jeg innrømmer at jeg er smigret over interessen til Real Madrid, Liverpool og Inter, men så langt har det ikke kommet noe konkret ut av det, sier den serbiske venstrebacken til lalaziosiamonoi.it.