Spearing inspirert av Gerrard

Spearing innrømmer at han ike kan ha en bedre lærermester enn Gerrard. Lagkapteinen har sendt oppmuntrende tekstmeldinger til ham under låneoppholdet i Leicester. Ubenyttet mot WBA.

- Jeg synes han er den beste midtbanespillerne i verden i øyeblikket, og jeg tror han har vært det de seneste få årene, forteller Spearing til This is Leicestershire.

- Jeg trenger ingen andre å lære av. For det defensive siden av spillet ser jeg på Javier Mascherano, men ved det angrepsmessige og spillet generelt ser jeg på Stevie G.

- Jeg snakket med ham for et par dager siden. Han sendte meg en tekstmelding for å høre hvordan det gikk. Han fortalte meg at jeg måte nyte tiden og bare vise folk hva jeg var lagd av her i Leicester. Det sank ikke inn med én gang, men så innså jeg at det virkelig var ham på telefonen.

- Fra første gang jeg kom til Melwood har han tatt seg av meg. Han gir meg råd og foreslår hva jeg trenger å se nærmere på og hva jeg må jobbe med i kamper. Han har vært storartet helt fra starten av, og det har også Jamie Carragher. Han har også vært til enorm hjelp.

- Begge er scousere, og de ønsker å se meg og scousere kommer gjennom rekkene,

- Hvis de tror at vi kan gjøre noe bedre, vil de informere oss. Hvem er bedre å lytte til enn dem?

Spearing ønsker selvsagt å få flere førstelagskamper for Liverpool, men nå er målsettingen play-off og opprykk med Leicester.
- Det ville vært herlig å få playoff-vinner på cv?en, og jeg tror vi er kapable til det. Vi har et flott ungt lag med mye lyst og vilje.

Leicester tapte hele 0-3 borte mot opprykksjagede West Bromwich i går. Jay Spearing var ubenyttet reserve. Leicester ligger på plassen rett over playoff-streken, kun ett poeng foran Blackpool.