Spearing på vei til Leicester

Jay Spearing vil skrive under på en utlånsavtale med Leicester på tirsdag, som gjelder ut sesongen. Javier Mascherano stadig nærmere ny avtale med Liverpool.

Spearing til The Championship
Fristen for å låne spillere i Football League løper ut førstkommende torsdag, og flere kilder inkludert skysports.com og liverpoolway.co.uk, skriver i ettermiddag at Jay Spearing er på vei til Leicester for en avtale ut sesongen.

21-åringen har sju førstelagskamper for Liverpool og skal tidligere ha blitt nektet utlån da han bl.a. har vært nødvendig til troppen som er med i Europa. Det at Alberto Aquilani nå er kommet i bra kampform kan imidlertid ha bidratt til at Rafa Benitez mener det vil være en god løsning å la den lille scouseren få kamptrening på Walkers Stadium.

Leicester har hatt en god sesong og ligger for øyeblikket på 4.plass i The Championship. Jack Hobbs, tidligere Liverpool, spiller fast i midtforsvaret til "revene".

Liverpool skriver i kveld på sin hjemmeside at Jay vil skrive under for Leicester på tirsdag, og kan være aktuell for å gjøre sin debut allerede mot Reading førstkommende onsdag.

Nye samtaler med Mascherano
Rafael Benitez sier at man har hatt nye samtaler med Javier Mascherano om en ny kontrakt, og at partene kommer stadig nærmere hverandre.

- Vi snakker, og det er fremgang. Vi er nærmere hverandre, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

- Det er fortsatt nødvendig å snakke litt til, men vi nærmer oss stadig.

- Dette kan bli veldig viktig for klubben. Vi har noen viktige spillere som har flere år igjen av sine kontrakter og dette kan bli en til av disse. Det er veldig viktig at vi beholder stammen i laget.

- Hver eneste fan vet at han er en viktig spiller for oss, en nøkkelspiller som er god for lagmoralen. Han er et eksempel for mange spillere.

- I hver kamp viser han sin innsats og lidenskap. Han er en stor personlighet, men han kan også spille. Han er en spiller som hver eneste manager vil ønske å ha i sitt lag.