Spearing scoret for Leicester

Jay Spearing spilte i dag sin femte kamp for Leicester, og markerte anledningen med å score sitt første mål for Championship-klubben. God debut av Peter Gulacsi da Tranmere vant 3-1.

Leicester har stø kurs mot play off i Championship. De vant i dag 4-1 over Watford selv om de måtte spille hele annen omgang med ti mann på banen etter at Steve Howard ble utvist på overtid i første omgang. Jay Spearing roet imidlertid nervene til hjemmepublikum da han satte inn 3-0 for vertene på et flott volleyskudd seks minutter etter pause. Spearing spile for øvrig hele kampen.

I League One klarte ikke Swindon med Stephen Darby på laget å dra nytte av at Leeds tapte. Darby & co klarte bare 1-1 i hjemmekampen mot Walsall, og ligger dermed to poeng bak Leeds og direkte opprykksplass. Darby spile hele kampen.

I en annen kamp i League One debuterte Peter Gulacsi for Tranmere, og fikk en knallstart på det sju dager lange låneoppholdet på Prenton Park. Tranmere vant nemlig 3-1 i den meget viktige bunnkampen mot Exeter. Med dette resultatet er Tranmere nå bare to poeng bak nettopp Exeter og en plass over nedrykkstreken, og de har også en kamp til gode på dagens motstandere. Det hører med til historien at gjestene fikk en spiller utvist allerede etter 36 minutter.

I League Two satt Dean Bouzanis på innbytterbenken gjennom hele kampen da Accrington Stanley tapte 2-1 hjemme for Hereford. Robbie Threlfall spilte som vanlig 90 minutter for Bradford, da de slo Barnet 2-1 på hjemmebane.