Spillet om Torres i gang

Roberto Mancini innrømmer at Fernando Torres er på ønskelisten til Manchester City, mens spilleren foreløpig avventer med å avklare sin situasjon.

Ambassadør Kenny Dalglish har uttalt seg positivt i forhold til at man greier å beholde Torres på Anfield, mens Roy Hodgson har innrømmet at tidligere avtaler skaper usikkerhet hvorvidt toppscoreren ønsker å forbli i den røde delen av Merseyside. 26-åringen skal ha blitt lovet at Liverpool var nær forestående investeringer og med påfølgende muskler i transfermarkedet da han signerte en ny kontrakt foran forrige sesong, noe som ikke har skjedd selv om en håper at kjøpet av Joe Cole og det at Steven Gerrard fortsetter som kaptein vil ha påvirket Nando i retning av at han vil spille neste sesong under Roy Hodgson.

Uttalelser fra Roberto Mancini hos Manchester City har skapt overskrifter på dagens baksider av de engelske avisene, og The Guardian er en av flere aviser som forventer at de lyseblå fra Manchester nå vil komme med et bud som langt overgår deres tidligere transferrekord på £32,5M for Robinho. Man vil imidlertid anta at Liverpool vil forlange minst £60M dersom det viser seg at Torres søker seg vekk.

- Det er to eller tre angripere vi kan gå for, men først er det snakk om pris og dernest om spilleren ønsker å bytte klubb, uttaler Mancini fra lagets pre-season i USA. City har også blitt sterkt linket til angripere som Balotelli hos Inter og Dzeko hos Wolfsburg.

- Torres er en av de beste angriperne i Europa og har allerede spilt i Premier League i tre år og kjenner den ligaen godt. Det vil imidlertid avhenge av hans situasjon, om hans pris og om han ønsker å komme.