Spiss og venstreback prioriteres

Roy Hodgson forventer at klubben henter inn et par nye spillere før den nye sesongen, og har venstreback og spiss høyest på prioriteringslisten når det skal forsterkes. Kyrgiakos fyller år.

Så langt i sommer har de røde hentet inn Jonjo Shelvey, Milan Jovanovic, Joe Cole og Danny Wilson - for totalt £3,7 millioner (kan stige til £6.3 millioner). Samtidig har man solgt for £10,1 millioner - en sum som vil nesten dobles når Albert Riera og Emiliano Insua mest sannsynlig blir klare for henholdsvis Olympiakos og Fiorentina i løpet av uken. Da Roy Hodgson signerte ble det sagt at manageren kunne få hente inn spillerforsterkninger for pengene han solgte for, og om det stemmer vil det være noen pundseddler tilgjengelig når Hodgson nå skal ut på overgangsmarkedet igjen.

Liverpool-manageren gjør det klart at han forventer å hente inn flere spillere i sommer, og har venstreback og spiss som sine førsteprioriteringer.

- Vi er nødt til å forsterke i begge ender, og vi behøver noen skikkelige gode unge spillere som vi kan jobbe med i fremtiden så vi forhåpentligvis kan få produsert en ny Gerrard, Carragher, Owen eller Fowler, sier Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Vi må forsterke på topp også. En spiller som Joe Cole er veldig viktig sånn sett, og jeg håper han ikke blir den siste, avslutter Hodgson.

Kyrgiakos fyller år

Midtstopper Sotirios Kyrgiakos fyller 31 år i dag. Liverpool.no gratulerer!