Spurs vil også ha Wilson

Echo slår fast at Rafael Benitez ønsker å hente Rangers-forsvareren Danny Wilson til sommeren, men lokalavisen skriver at de røde vil få kamp fra Tottenham om den unge stopperens signatur.

Wilson har bare litt over ett år igjen av sin kontrakt med de skotske mestrene, og har så langt ikke vist vilje til å skrive under en ny avtale med Ibrox-klubben.

Rangers insisterer på at Wilson ikke er til salgs, men Glasgow-giganten har problemer med å betjene en gjeld på £31M, og vil ikke være i stand til å tilby Wilson samme lønnsbetingelser som han vil få i England. Pressen antar derfor at Rangers må selge dersom en av de engelske klubbene legger rundt £3M på bordet. Dersom Rangers venter til kontrakten til 18-åringen løper ut, vil de kun få rundt £500 000 i kompensasjon for spilleren de har avlet opp.

Liverpool Echo skriver at Tottenham har fulgt Wilsons utvikling en tid, og det forventes at Spurs-manager Harry Redknapp vil kaste seg inn i kampen om spilleren etter sesongslutt.

Livingston-fødte Wilson har gått gradene i Rangers, og er nå fast inventar på førstelaget. Han debuterte mot Dundee i oktober, og ble som 17-åring den yngste Rangers-spiller til å spille i Champions League.

Så langt har Wilson spilt 24 kamper for førstelaget til Rangers denne sesongen, og han gjorde sitt første mål for klubben i 4-1 seieren over Hearts nylig.

Rangers sin assistentmanager, Ally McCoist, er en av de som jobber for å overbevise Wilson om å forbli på Ibrox.

- Jeg vil råde han til å skrive under en ny kontrakt med oss, bli i klubben og lære sitt fag i en av de største klubbene som finnes, siteres McCoist.

- Danny er en av de beste unge spillerne i landet. Han fylte nylig 18 år, og har massevis med tid. Dersom han ønsker å prøve seg i en av toppklubbene i Europa, så får det bli som det blir, men jeg vil helt klart anbefale Danny å bli værende hos oss, legger han til.