SSN: Benitez har fått sparken i Inter

Sky Sports News melder at Rafael Benitez har fått sparken som manager i Inter Milan. Den tidligere Liverpool-manageren er tilbake på Merseyside bare et drøyt halvår etter at han forlot det nordvestlige England. Nå akter han å skrive barna inn i skolen på Wirral igjen.

Benitez har reist tilbake til Merseyside for å feire jul i huset han har på Wirral. I stedet for å kommentere påstanden om at han har fått sparken, serverte han tidligere i dag te til Sky Sports' fotograf utenfor oppkjørselen til huset sitt.

Sky er i kveld helt klare på at Benitez ikke har forlatt Inter frivillig, og hevder at han har fått sparken.

TV-stasjonen påstår også at spanjolens barn kommer til å bli skrevet inn i skolen igjen på Wirral etter juleferien, og at Benitez kommer til å oppholde seg på Merseyside i alle fall frem til sommeren. Disse opplysningene blir langt på vei bekreftet av Guillem Balague, på den spanske journalistens offisielle nettside.

Balague skriver at Benitez er svært skuffet over sitt halvår i Serie A, og melder at spanjolen følte at hans rolle var begrenset til trener, selv om flere spillerkjøp ble diskutert. Blant annet ønsket han å hente Javier Mascherano, Dirk Kuyt og Lucas Leiva til Inter.

Balague melder at Benitez ble frustrert når klubben ikke innfridde hans ønsker.

Den spanske journalisten skriver avslutningsvis at en retur til Premier League vil passe Benitez best, og vil være hans foretrukne liga, når han nå igjen må se seg om etter en ny arbeidsgiver.

Skysports.com hevder at Benitez sine kommentarer etter seieren i VM-finalen for klubblag sist helg var dråpen som fikk begeret til å flyte over for Inter-president Massimo Moratti. 

Moratti sier imidlertid i en kommentar gjengitt på Inters offisielle nettside at Benitez fortsatt er Inters trener.

- Ja, det er han. Akkurat for øyeblikket er han Inter-trener, om jeg ikke tar feil.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.