Sterling scoret i debuten

Raheem Sterling debutere for Liverpool U18 med å score i 4-3-seieren over Everton U18 på Finch Farm i ettermiddag. Everton spilte 2.omgang med ti spillere. Borrell fornøyd med Sterling.

Liverpools juniorlag lå under 0-2 ved pause borte mot Everton, men kom tilbake og vant 4-3.

15-årige Raheem Sterling, som nylig ble hentet fra QPR, scoret ett av Liverpools mål. Michael Roberts (straffe), Krisztian Adorjan og Craig Roddan (straffe) noterte seg for hver sin nettkjenning. Everton ble redusert til ti spillere da forsvarspilleren Shane Duffy ble utvist i det 46.minutt.

Juniortrener Rodolfo Borrell dediserte seieren til Rafael Benítez.
- Det er en fin seier for meg, men spesielt for fansen og klubben, sier Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er også glad på Rafael Benitez' vegne ettersom han investerer mye tid i klubben og akademiet.

- Han gjorde et dristig trekk ved å hente meg og resten av min stabtil Liverpool, så det er hyggelig å kunne vinne en slik type kamp for ham

Det rapporteres om en berg-og-dalbane av en kamp. De røde måtte betsen betale for svakt forsvarsspill.

- Vi kan ikke slippe inn slike slurvete mål. Hvis du slipper inn så lett, taper du normalt kampen.

Borrell kommenterte også den imponerende debuten til Raheem Sterling, men påpeker at det var en lagseier.

- Jeg var fornøyd med Raheems bidrag og at han scoret i debuten. Han er rask og dyktig, men fortsatte bare ung. Han kan bli bedre taktisk. Han har en lang vei å gå, men han er en stor signering for denne fotballklubben.

- Han var en av mange gode individuelle prestasjoner, men det viktigste er hvor godt laget spilte som helhet. Det er det som betyr mest, og alle har bidratt til en fortjent seier.

Premier League opplyser for øvrig at kommende helgs kamp mot Leeds er utsatt.


LIVERPOOL U18: Oldfield, Flanagan, Robinson, Wisdom, Sama, Coady, Sterling, Roberts (Roddan 74), Ngoo (Emilsson 76), Adorjan (Cooper 90), Ince. Ubenyttede reserver: McGiveron, Chamberlain.