Stolt over å bære kapteinsbindet

Lucas Leiva var stolt over å få bære kapteinsbindet i gårsdagens treningskamp mot Grasshoppers. Han følte laget gjorde det bra, med tanke på at det var årets første kamp treningskamp.

Lucas Leiva var satt opp som kaptein i lørdagens kamp mot Al-Hilal, men da den kampen ble avlyst forsvant også sjansen til å lede laget for første gang. I går fikk brasilianeren en ny sjanse, og ledet et ungt mannskap ut til sesongens første pre-seasonkamp. Lucas spilte i 61 minutter, før han overleverte kapteinsbindet til Jay Spearing.

- Det var en fin erfaring. Jeg vet at mange av seniorspillerne ikke er tilbake enda, men det føltes godt, og viser at folk i klubben har tro på meg. Jeg føler jeg får vist hva jeg kan, sier Lucas til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes vi gjorde det bra, med tanke på at dette var den første kampen vår. Førsteomgang var veldig vanskelig, fordi vi fortsatt jobber med å komme i bedre fysisk form. Tempoet i kampen var høyt, men i andreomgang gjorde vi det bedre. Vi kommer til å bli bedre og bedre for hver kamp vi spiller. Vi har trent mye, og har liten tid til restitusjon, men det er hva det handler om nå - å komme i form. Treningen er det viktigste nå, avslutter Lucas.