Stolt over landslagsuttak

Martin Kelly er henrykt og stolt over å ha kommet med i Englands U21-troppen til privatlandskampen mot Usbekistan i neste uke. Tror han vil bli en bedre spiller under Hodgson. Manageren mener ligastarten burde vært flyttet.

Martin Kelly er for første gang tatt ut på det engelske U21-landslaget.
- Jeg er virkelig stolt. Jeg kan ikke vente med å møte opp med troppen på søndag, uttaler Martin Kelly til Liverpoolfc.tv om landslagsuttaket.

- Det er en stor mulighet for meg. Forhåpentligvis vil jeg få sjansen til å spille. Jeg trenger å ta vare på den muligheten og så komme tilbake til Liverpool og forsøke å kjempe meg inn i troppen til vår første kamp for sesongen.

Martin Kelly spilte godt på venstrebacken i gårsdagens 2-0 seier mot Rabotnicki.
- Jeg har spilt der tidligere for reservene og på lån i Huddersfield forrige sesong, så manageren spurte om jeg ville spille der. Jeg er glad fordi jeg føler meg komfortabel både på venstre og høyre.

- Det var en god kamp å spille i fordi tilskuerne nøt det, og det gjorde også vi på banen. Vi spilte bra som lag. Vi kommer til å bli bedre.

- Joe Cole var fremragende i sin første kamp for oss på Anfield. Han jobbet godt sammen med alle. Jeg synes også Milan Jovanovic hadde en flott debut. Han viste hva han kan tilføre laget.

Kelly sto får en flott klarering i andre omgang da makedonerne var nær utligning.
- Jeg løp bare tilbake. Jeg trodde han ville komme til å score så jeg bare strakk meg etter ballen. Heldigvis for meg klarte jeg å nå ballen.

Kelly innrømmer at Roy Hodgson har gitt ham mye selvtillit.
- Jeg trives å jobbe under den nye sjefen. Han er en flott manager. Han vet så mye om spillet. Jeg kan lære mye fra ham ettersom han vil vise deg hva du trenger å forbedre på trening. Jeg er sikker på at jeg vil bli en bedre spiller.

Hodgson mener ligastarten burde vært flyttet
Liverpool ligaåpner mot Arsenal 15.august, men forberedelsene blir forstyrret av et landlagsopphold til neste uke.
- Det er frustrerende, ikke bare for meg, men for 90 prosent av mine kolleger. I Premier League er det veldig få lag som ikke har mange landslagspillere i rekkene, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Uheldigvis har FIFA lagt denne datoen for lenge siden. Vi har visst at 11. august er en FIFA-dato. Det er uheldig at de har bestemt å starte ligaen tre dager etterpå.

- Etter min mening ville det vært bra om vi kunne ha flyttet den og hatt amme tid til foreberedelsen som lag I Italia, Spania og Tyskland. Liagene der starter etetr vår.