Stor dag for Shelvey

Jonjo Shelvey hadde på seg kapteinsbindet og scoret et flott mål for England U19 mot Bulgaria i går. Engelskmennene vant kampen 2-0. Samtidig ble han onkel for første gang.

Jonjo Shelvey kom til Liverpool fra Charlton for £1,7 millioner i sommer, og fikk en del spilletid for førstelaget i pre-season. I går ledet han England U19 ut som kaptein, i en kamp hvor han var en av tre røde unggutter som startet. Også Michael Ngoo og Andre Wisdom startet kampen på Gresty Road i Crewe.

- Ord kan ikke beskrive dagen. Vi gjorde det veldig bra, og min søster fødte også en baby i tillegg - så dette toppet det bare. Det er første gang jeg har blitt onkel, så jeg kan knapt vente på å reise hjem for å hilse på babyen nå, sier Shelvey til Liverpoolfc.tv.

- Det har vært en stor dag for min familie, og å lede laget ut som kaptein. Det var en stor dag for meg.

Shelvey scoret på et flott frispark, i det som var hans debut for U19-landslaget.

- Det var en stor kamp av alle - fra målvakten til spissen, og å spille for landet ditt i en kamp som det er bra. Alle har kommet godt overens siden vi møttes. De yngre guttene har vinnermentaliteten fra i sommer, og guttene på min alder går også gått overens. Det er noen veldig gode spillere i denne troppen.

- Vi kunne ha scoret flere også. Jeg misset på et par sjanser selv, men synes vi åpnet opp forsvaret deres bra, og defensivt var vi supre - så det var en god kamp å se for publikum.

- Jack Wilshere har bevist at du kan gå inn på U21-laget og seniorlandslaget dersom du er god nok. Det er der jeg ønsker å være, og å fortsette å utvikle meg, avsluttet Shelvey.