Styremøte på torsdag

I følge Telegraph håper Martin Broughton at man vil ha to bud på bordet når styret skal samles for å diskutere saken på et styremøte på torsdag. Usikkert om amerikanerne vil være tilstede på møtet.

Paul Kelso, Telegraph sin sjefssportsreporter, skriver i dag at Liverpool skal ha et styremøte på torsdag for å diskutere eventuelle bud på klubben. Martin Broughton skal ha håp om at minst to bud ligger på bordet innen det. Kenny Huang og Yahya Kurdi er de eneste som offentlig har bekreftet sin interesse i å investere i klubben, men man forventer at også Rhone Group fra New York og  Rafed Al-Kharafi kan komme til å by.

I følge en kilde avisen har vært i kontakt med er det mulig å dele inn alle de interesserte i to grupper. Enten de som defintivt har pengene som skal til for å kjøpe klubben, men ikke ønsker å gjøre det - og de som desperat forsøker å bli involvert, men ikke kan bevise at de har midlene som skal til.

De fem som skal stemme over eierskapssaken er styreformann Martin Broughton, eierne Tom Hicks og George Gillett, Ian Ayre og Christian Purslow. Det skal fremdeles være usikkert om amerikanerne kommer til å fly til England for å delta på møtet.