Styret har stemt for salg!

Martin Broughton og Liverpool Football Club melder på sine nettsider at de er enig med New England Sports Ventures om et salg av Liverpool FC - men om det vil gå gjennom vil bli avgjort av Premier League og om saken med utbyttingene av styremedlemmene.

Liverpool Football Club annonserer i dag i en ny pressemelding at styret har stemt for et salg av klubben til New England Sports Ventures (NESV).

NESV eier flere selskaper, deriblant Boston Red Sox, New England Sports Network og Rousch Fenway Racing.

Styreformann Martin Broughton skriver følgende i pressemeldingen:

"Jeg er glad for at vi har lykkes i å få fullført salgsprosessen, som har vært grundig og omfattende. Styret besluttet å godta NESV sitt bud på grunnlag av at de på best måte oppfylte kriteriene vi satte ut opprinnelig da vi skulle finne en passende ny eier.

NESV sin filosofi handler om å vinne, noe de med fulle har vist med Red Sox.

Vi har møtt dem i Boston, London og Liverpool over flere uker, og jeg er ekstremt imponert over hva de har oppnådd, og deres visjoner for Liverpool Football Club.

Med å fjerne gjelden, vil dette budet gjøre det mulig for oss å fokusere på investeringer i laget. Jeg er bare skuffet over at de nåværende eierne har forsøkt alt de kan for å forhindre avtalen fra å finne sted, og at vi må gjennom en juridisk prosess for å få fullført salget."

Avslutningsvis sier pressemeldingen at salget er betinget av om en får Premier League sin godkjenning, og om denne styremedlemssaken hvor Tom Hicks forsøker å fjerne to av dem som stemmer for fra styret, blir løst.